2019 En İyi PC Oyunları


Bilgisayar oyunları dünyası her yıl yeni oyunlar, yeni grafik yazılımları, yeni işlemci ve ekran kartlarıyla gelişiyor, değişiyor. Sadece bilgisayar oyunları mı oynuyoruz hayır Playstation, Xbox, Wii vs de oynuyoruz ancak bilgisayar oyunlarının çeşitliliği, steam’ in varlığı başka. 2019 yılına ait bu listede eminim şu oyun niye yok diyeceksiniz. Yorumlara ekleyebilirsiniz. Dünya genelinde ve ülkemizde durumlar farklı olabiliyor. 2019 Yılının en iyi PC oyunları listesine bir göz atalım.


#10 Trials Rising

Müthiş bir aksiyon ile fizik kurallarına meydan okuyan motor yarışı. Oyunda daha önceki versiyonlarına göre pist sayısı artırılmış durumda ve Çin Seddi’ nden New York’ a, Eyfel Kulesi’ ne kadar eğlenceli ve zorlu pistler mevcut. Oyunda yeni oynanış motorunun en büyük özelliklerinden biri de iki kişinin bir motoru kontrol edebilmesi olmuş. Yerel sokak arası yarışlarından dünyanın en büyük pist ve stadyumlarına kadar eğlenceli rekabetçi yarışlar sizi bekliyor.

# 9 Katana ZERO

Neo-noir, aksiyon-paltform oyunu olan Katana ZERO bol aksiyon içeriyor. Oyunda Cyberpunk bir ninjayı oynuyorsunuz ve bir vuruşunuz hem sizi hem de düşmanlarınızı öldürebiliyor. Oyunda combatların yanısıra çeşitli el yapımı patlayıcılar da kullanılabiliyor. Zamanı bükebileceğiniz, beklenmedik sonuçlara ulaşabileceğiniz sinematik bir görsel ve hikaye sunuyor.

# 8 DİRT Rally 2.0

Dünyanın en çok bilinen ralli oyunlarından olan dirt serisini oynamışsanız en küçük bir hatanın yarışınızı sonlandırabilecek olduğunu biliyorsunuzdur. Yeni versiyonda yeni yol tutuş modeli, lastik seçimi, yüzey deformasyonu gb alnlarda geliştirmeler mevcut. Arazi yarışı için gerçekçi bir deneyim sizi bekliyor olacak. Yeni Zelanda, Arjantin, İspanya, Polonya, Avustralya ve ABD pistleri sizi gerçek ralli deneyimine davet ediyor. FIA World Rallycross şampiyonasında mücadele edebiliyorsunuz. Üretilmiş olan en güçlü 50’ den fazla arazi aracı sizi bekliyor.

# 7 Tom Clancy’ s The Division

Ölümcül bir virüs New York City ve dünyanın geri kalanını vurmuş ve popülasyonu sakat bırakmıştır. Washington D.C. iyi korunan bir şehir ve son kaledir. Washington düşerse son umutlar tükenir. İşte bu noktada insanlığın tek umudu ve çöküşü durduracak birim The Division’ dur. Bölüm ajanı olarak ister ekiple ister tek çalışın. Oyun aksiyon dolu bir RPG deneyimi sunuyor.

# 6 Devotion

Terk edilmiş bir otelde yer alan korku oyunudur. Amanda 5 yıl önce gizemli bir şekilde babasını kaybetti ve yıllardır acı çekiyor, babasının yaşayanların dünyasında olup olmadığını merak ediyor. Sonrasında babasından bir mektup alıyor ve onu eski otelde buluşmaya çağırıyor. Oyunda Amanda’ yı kontrol ediyorsun ve tüm gizemleri çözmen gerekiyor.

# 5 Sunless Skies

Keşif ve zarif hikaye anlatılıcılığına odaklanan bir gotik korku rol oyunudur. Bir lokomotif kaptanısınız ancak bu lokomotif demiryolu dışı seyahat için tasarlanmış. Lokomotifi kullanırken rüzgarlar, fırtınalar ve yıldırımlar sizi zorlayacak. Bu zorluklara karşı lokomotifin gövdesini sağlam tutmalısınız. Ayrıca yıldızlara yelken açarak mürettebatınızın başını belaya sokuyorsunuz.

# 4 Baba Is You

Ödüllü bir bulmaca oyunudur. Oyunun kurallarını değiştirebiliyorsunuz ve bu sayede her seviyede oyunun çalışma şeklini değiştirip şaşırtıcı, beklenmedik etkileşimlere neden olabilirsiniz. Basit bir blok itme ile kendinizi bir kayaya dönüştürebilir, çimen yamalarını tehlikeli sıcak engellere dönüştürebilir ve hatta tamamen farklı bir şeye ulaşmak için ihtiyaç duyduğunuz hedefi değiştirebilirsiniz.

# 3 Apex Legends

Origin hesabınızla ücretsiz oynayabileceğiniz ve PUBG, Fornite gibi oyunların tahtına ortak olmuş bir oyundur. Yayınlandığı ilk 24 saat içerisinde 2.5 milyon oyuncu sayısına ulaşmıştır. Twitch’ teki ilk gününde de 400 bin eş zamanlı izleyici barajını geçmiştir. Oyunda toplam 60 oyuncu üçerli takımlar halinde karşı karşıya geliyor. Titanfall dünyasına benzer bir haritaya iniş yaptıktan sonra silah, ekipman toplayıp çatışmaya hazır hale gelmek gerekiyor. Oyunu diğerlerinden ayıran özelliklerin başında da oyuncuların farklı yeteneklere sahip karakter seçebiliyor olmalarıdır.

# 2 Sekiro: Shadows Die Twice

Oyun 50’ nin üzerinde ödül ve adaylığa sahiptir. Aksiyon – macera oyunu olan sekiro intikam yolunda sizi bekliyor. Karanlık ve çarpık dünyada büyük düşmanlarla yüzleşirken Japonya’ nın 1500’ lü yıllarını keşfedeceksiniz. Ninja yeteneklerinizi kullanın.

# 1 Devil May Cry 5

En iyi şeytan avcısı, aksiyon oyunu hayranlarının beklediği tarzda geri döndü. Efsane seriye yeni giren Devil May Cry 5 yüksek tempolu, öteki dünyanın benzersiz yeni karakterlerinin harmanlandığı ve yeni oyun teknolojisi, grafikleriyle sizi bekleyen aksiyon – macera başyapıtıdır.

Oyunuzu bırakın

6 Puan
+ Oy – Oy

Yorumlar

0 yorumlar


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Oturum Aç

Parolanızı mı unuttunuz?

Hesabınız yok mu? Kayıt ol

Parolanızı mı unuttunuz?

Hesap verilerinizi girin, size şifrenizi sıfırlamanız için bir bağlantı gönderelim.

Şifre sıfırlama bağlantınız geçersiz veya süresi dolmuş görünüyor.

Oturum aç

Gizlilik Politikası

Koleksiyona Ekle

Koleksiyon Yok

Burada daha önce oluşturduğunuz tüm koleksiyonları bulacaksınız.